Infrastructura

/

Un partener puternic și cu experiență

Soluțiile de realizare și întreținere rețele de la Ice IT sunt adaptate tuturor nivelurilor de business, astfel încât să ai un partener de încredere, cu un portofoliu impresionant de lucrări și clienți. 10 ani de dezvoltare de rețele IT.


retelistica-botosani
Ice IT ofera cele mai avantajoase solutii de realizare a reţelei de cablaj structurat voce/ date documentează modul de interacţiune a procesului cu celelalte procese din firmă, responsabilităţile în fiecare fază a procesului, procedeele folosite pentru managementul activităţii de inspecţie, urmărindu-se ca execuţia acestor activităţi, pe cât este posibil, să fie realizată de personal independent de cel care a executat lucrările şi asigurarea în toate punctele de inspecţie a documentaţiei suport necesară.

Pentru rețele IT perfect funcționale, de la rețele mici de birou, până la rețele industriale și parcuri IT, Ice IT este soluția.

echipamente-retea-botosaniIce IT este un furnizor de incredere pentru tot ce inseamna echipamente de retelistică, fie că vorbim de rețele wireless sau tradiționale. La Ice IT aveti oferta completa de switchuri, routere, firewall, antene, adaptoare sau puncte de acces wireless.

Toate echipamentele sunt de ultima generatie si sunt auditate de specialistii nostri.

server-botosaniIce IT este unul dintre partenerii de încredere ai marilor producători mondiali pentru nord-estul Moldovei în ceea ce privește implementarea celor mai moderne soluții ce vizează serverele.

Indiferent de dimensiunea businessului, de destinația sau aplicațiile care trebuie să ruleze pe server, specialiștii Ice IT, cu peste 10 ani de experiență în furnizarea și managementul de servere, instalează și servisează cu succes ceea ce va fi inima infrastructurii it locale.

calculatoare-botosaniEste foarte important să ai aproape un partener care să identifice cele mai bune soluții privind parcul IT. Indiferent dacă este vorba de o stație sau 30, la Ice IT inginerii noștri acordă o importanță maximă fiecărei unități. Să fie configurată perfect pentru nevoile care o solicită. Toate componentele să fie fiabile și compatibile pentru a da maximum de productivitate.

Pentru subansamble, periferice, sau comercializarea de calculatoare, office sau pentru power useri, la Ice IT veți găsi cele mai avantajoase prețuri și cele mai prietenoase condiții de service.

laptop-botosaniLa Ice IT ai soluții pentru mobilitatea și scalarea businessului tău. Ice IT vă oferă cele mai performante laptopuri și tablete ale producătorilor de marcă.

La Ice IT găsești sprijin și soluții pentru identificarea instrumentelor potrivite, precum și integrarea noului device mobil în infrastructura ta it.

copy-print-botosaniNImeni nu-și mai poate închipui astăzi un birou, fie el și unul foarte mic, fără echipamente profesionale de printare și copiere.

În virtutea relației tradiționale pe care Ice IT o are cu Xerox, pentru care este reseller autorizat, know-how-ul acumulat și experiența în gestionarea echipamentelor de copiere și printare face din Ice It alegerea perfectă când cauți un furnizor de încredere.

software-botosaniIce IT este partener de incredere al principalilor furnizori mondiali de software. La Ice IT trebuie apelat cu încredere atât pentru software cu destinație generală – Microsoft Windows, Microsoft Office – cât și pentru software specializat pentru arhitecti, designeri sau alte grupuri profesionale particulare.

Ice IT oferă atât software as a service, cât și software custom, realizat 100 % după specificațiile businessului clientului nostru.